Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-09-20

Höst-gravel, Filips succé i a-laget, skadad vad, kass rygg och nya äventyr!


Hej!

Nu kommer en sådan där uppdatering på vad som har hänt sedan senast igen. Nya äventyr väntar som jag kommer att berätta om i nästa blogginlägg. Men det här är lite vad som har hänt sedan jag blev trea på Karlstad XC

Karlstad XC har för övrigt laddat upp flera hundra snygga bilder i deras album på Facebook-sidan. Här är några där jag fastnade på bild: 









Jag har fått upp en helkroppsspegel i hallen också så att alla som följer mig på Instagram kan få ta del av mina olika Siroko-outfits: 


Gör som 8000+ andra och följ mig på Instagram du också. Är det dags för cykelkläder för höst- eller vinter så kan du använda denna samarbets-länk för att få 10% EXTRA rabatt på Sirokos utbud: https://srko.co/henrikoijer

Siroko har nu också börjat med friluftskläder, även där får ni 10% trots att det är en helt ny kollektion så passa på: siroko.com/adventure


Senast jag bloggade så var jag på väg till Stockholm. Anledningen till besöket i storstan var en utbildning i dagarna två för mitt nya jobb. Undrar du om jobbet så finns ett inlägg på LinkedIn för det

I Stockholm så passade jag på att jogga. Träna bör man, som ni alla vet. Jag hann springa bort till Hammarbybacken, uppför den, utför och var på väg bortåt när det small till i vaden. Så jäkla ont. Det blev till att halta 3,5 kilometer tillbaka till hotellet men det var ändå skönt att gå lite. Vaden har blivit bra igen men jag har inte sprungit något sedan dess och det är väl 11 dagar sedan nu. 


Jag har kört lite regnbågsintervaller (alltså vanliga intervaller men såg en regnbåge samtidigt) på Hammarö. Anade lite bra känsla där i benen. 








Annars så cyklar jag ganska mycket gravel nuförtiden. Det är en rätt fridfull träningsform. Inte så mycket trafik som landsväg och inte lika mycket bök och efterarbete som MTB. 


Igår så körde jag Le Peloton som har gått över på höst(gravel-)rundan. Jag tyckte att det kändes helt okej när jag körde men kort efteråt så har jag fått riktigt ont i kroppen. Tror att det är diskbråcket som bråkar med mig. Vet inte riktigt varför, om det är när jag tar i på gravel-cykeln, om det är när jag kör gravel och det är lite kallt eller om det är kombinationen gravel+tar i+kallt som gör det. Eller så hade jag bara otur denna gång. För jag har ju både tagit i och cyklat i kyla förut utan att få ont. Men hela mitt ryggslut och höftparti känns inflammerat och ömmar nu. 
Tack och lov är det lite bättre idag och jag hoppas att det fortsätter såhär så kommer det snart att vara bra igen. 







Några bilder från gårdagens Le Peloton-runda med ett gött gäng cyklister. 


Det stora som hänt sedan senast är annars att Filip fick spela tävlingsmatch med a-laget i IBF Falun och gjorde succé. Han fick chansen att spela ett par träningsmatcher med a-laget i augusti. Sen fick han plötsligt möjlighet att åka med på match i Svenska cupen så en licens ordnades för a-laget, han åkte med till Sundsvall och gjorde två mål. Det skrevs både i Innebandymagazinet och Falukuriren om hans lyckade premiär. 


Det var allt som den här bloggaren hade att skriva om denna gång. Just det, Zwift Racing League är igång och det kör jag på tisdagar. Superkul och det gick ganska bra senast. Laget ligger tvåa i totalen så en bra start på säsongen! 

Vaden är bra, ryggen blir bra och nu väntar lite nya äventyr. På återhörande! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter: Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar