Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-08-20

Covid, cykling på Hammarö, möte i Malmö och Filip gjorde premiär i A-laget!

Hej hej!

Nu är jag tillbaka från en kortare omgång Covid. Drog nog på mig det i samband med, eller direkt efter Cykelvasan. Förkylningssymtom, lätt feber och framförallt riktigt trött ett par dagar. Gjorde ett test som var positivt men har nu vaknat till liv igen. 


Bestämde mig en dag för att om jag ändå ska ha tråkigt och göra tråkiga saker som administrativt jobb med datorn så kunde jag göra det på en vacker plats. Så jag tog en liten promenad i Skoghall och hittade en bänk att sitta på. 

Jag har haft ett helt gäng härliga och fina dagar med Maria. 
 



Frisk igen och gjorde min första cykeltur här i Hammarö kommun i söndags. Utforskade lite vägar med min gravel-cykel och var bland annat till Räggårdsviken och vände. Där var jag ner i vattnet och badade för någon vecka sedan. Det är ju en sådan utmaning jag har till mig själv i år; att bada mer. Nu har det nog blivit 6-7 gånger i år mot att det brukar kunna vara upp till en gång per år. Så jag är kanske inget vattendjur än men jag försöker.






Igår var jag i Malmö för ett möte, passade på att besöka Lilla Torg och cykelbutiken Musette. Vilken jäkla hoj som stod där inne då... En sådan skulle man haft. 

En riktigt stor händelse i helgen för Filip, som fick göra premiär i A-laget för IBF Falun. Falun spelade två träningsmatcher mot rivalen Storvreta i något som kallas Giganternas kamp. Filip trodde det skulle bli ett par matcher på bänken men i första matchen så skadade sig en spelare och Filip fick spela lite drygt en period och i den andra matchen så var Filip med från start. Filip är spelaren i svart med armarna i skyn efter att Falun gjort mål i söndagens bortamatch. 
 
 
Så trots lite mancold så har jag haft riktigt bra dagar också sedan jag skrev här senast. Nu tänkte jag fortsätta med bra dagar så hörs vi snart igen. Njut av livet och ha en riktigt fin dag! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter: Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar