Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-08

Borlänge tour, prologen med massor av bilder och resultat!

Hej och god morgon!

Igår så var Linda och jag i Borlänge centrum på kvällen, inte för att gå på krogen eller någon uteservering eller så. Nej, vi vad där för att cykla cykeltävling. Borlänge CK hade dukat upp till cykelfest i stan med ett riktigt proffsigt arrangemang. En prolog skulle köras och den bestod av asfalt, gräs och några trappor. Total längd 1.9 kilometer så gårdagens träning kan skrivas till fem minuter.

Min egen insats är tyvärr inget att skriva hem om, men oavsett hur det gick igår (33:a av 36) så var det på något vis väldigt roligt ändå.

Idag väntar ett långt crosscountry som inte bara är andra dagen och etappen på Borlänge Tour utan det är också nordiska mästerskapen. Totalt ska vi damma runt i 42 kilometer så man hinner nog bli trött ett par gånger. Om det var skurar och blött igår så blir det nog soligt och torrt ute i Mellsta idag i alla fall.

Pga UCI-tävling så får jag inte ha kamera på styret men jag tänkte väl ändå slänga ihop något rörligt till min YouTube-kanal när jag ändå hänger i skogen en helg. Igår fick jag med mig ett gäng stillbilder och längst ner i inlägget finns resultaten:
























Det var ju inte bara jag som tog bilder igår, här kommer några fler:
Sofia Åkesson tog denna på mig.

Martin Howe tog denna på mig.





Linda tog bilderna ovan på Jonatan "Jone" Steen och jag. I Långloppscupen har vi en intern fight (2-1 till mig just nu) och det här är väl inte riktigt vad vi är bäst på. I mål skiljde det fem hundradelar oss emellan och jag skulle vilja hävda att det är ett avrundningsfel i resultatlistan som ger Jone en tiondel bättre tid än mig. I resultatlistan räknar man tiondelar, i dom preliminära resultaten igår så hade dom ner på tusendelar av en sekund. Men idag tar jag honom!

Om ni vill så kan ni hitta fullständiga resultat från Borlänge Tour 2019 här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar