Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-07

Dags för Borlänge Tour!

Hej och god morgon!

Det var skönt med en ledig dag igår vill jag lova. Jag höll mig ändå aktiv med olika saker hela dagen med start tidigt för Le Peloton och avslut med att köra till Jimmy och Louise för att låna ett chip till Linda. Linda och jag ska nämligen köra Borlänge Tour idag och då behövs chip från SCF och Borlänge Tour hade hyrt ut sina 100 chip. Men nu är det ordnat.

Först tänkte vi köra Borlänge Tour, sedan bestämde vi oss för att inte köra men så i sista stund så valde vi att anmäla oss ändå. Tävling är bästa träning! Det blir tre etapper på tre dagar med start i kväll. Då kör vi en 1.9 km kort prolog i centrala Borlänge. Mestadels asfalt, några trappor och inslag av gräs. Så det lär gå undan. I eftermiddag lär det komma åskskurar också, det kan ju bli ett spännande inslag i tävlandet. Jag har inte förberett mig något speciellt inför detta men försökte orientera mig runt prologen i onsdags. Vet inte om jag körde exakt rätt, men kanske 100 meter av den är på min pendlingsväg till jobbet så jag känner mig ändå rätt hemma i hur banan går.

Även om vädret idag kan bli lite spännande så ska det vara finväder resten av helgen sen. Så kom ut till Mellsta och heja vet ja!

Det här är jag på Borlänge Tour 2006.

Det här är jag på Borlänge Tour 2017.

Om ni vill kika i centrala Borlänge idag så är första start 16:00. Linda startar 19:45 och jag 20:30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar