Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-05

Batteritorsk på Ingarvet GP

Hej och god morgon!

Ny dag, nya möjligheter och jag tänkte cykla till jobbet idag igen. Har därför typ jättebråttom men ett snabbt inlägg på bloggen behöver prioriteras.

Hade ju kunnat studsa upp ur sängen i morse också, men det verkade inte vara något alternativ. Trött som en uggla när mobilen ringde.

Nåväl, vädret ska bli riktigt fint och det var det också igår när vi körde Ingarvet GP. Det blev ett gäng talanger och några gubbar, en skön mix alltså. Såg på STRAVA att det tydligen var TCT igår också vilket några valde framför Ingarvet GP. Det är inte alltid lätt med prioriteringar!
Kände mig ganska seg och ansträngd under cyklingen. Lyckades pipa iväg med en på femte heatet. Efter ett varv så gick jag solo sista varvet och tog en seger. I nästa heat tog jag sedan en spurtseger!

Men så efter sjunde spurten så gick jag i utbrytning och hörde hur framväxeln plötsligt låg emot kedjan. Efter att ha försökt växla rätt på det hela så insåg jag att batteriet till växlarna nog var på väg att ta slut. Det tror jag faktiskt aldrig har hänt mig förr. Så jag fick cykla med kedjan på lilla klingan fram efter det. Agerade åskådare och cyklade med några andra hem efteråt. Det brukar alltid trampas ett varv runt Varpan efteråt och då passerar man ju vårt hus.

Fin dag och skoj på hoj!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar