Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-09

Snygga bilder!


Hej och god morgon från Gamla Grycksbovägen!

Andra helgen i rad med tävling på hemmaplan där vi kan sova i vår egen säng och äta frukosten som vi brukar. Rätt gött ändå även om det också kan vara skoj att bo tillsammans med andra cyklister också.

Inga resultat ännu från gårdagen men jag har sett bild på prisutdelningen med topp 10, så där var jag inte. Kanske blev jag elva? Nä, snarare femtioelva. Men vem bryr sig i resultat ändå? Det är ju bara en siffra.
Det viktiga är istället att man kommer hem och får coola bilder från tävlingen. Dessa bilder ovan är från Erik Kilström, en grym fotograf som skickat dessa till mig. Evigt tacksam och den första vill jag tapetsera väggarna med.

Om du också har bilder på mig så skicka gärna! I dessa YouTube-tider så är videoklipp också väldigt välkomna, har faktiskt fått två från helgen än så länge. Linda och jag kom hem med drygt 200 bilder också, dom kommer nog ut i kväll om/när jag hunnit gå igenom dom.

Apropå på YouTube så var det några unga cyklister som frågade om när nästa YouTube-video kommer och om jag skulle vlogga från tävlingen. Skoj skoj!

Nu ska Linda och jag ta våra pigga och starka kroppar och transportera dom till Borlänge igen för att runda av detta etapplopp med den tredje och sista etappen. Internationell tävling för elit idag igen så det blir ca 50 starkingar som ska hetsa runt 42 km på åtta varv i Mellsta. Jag startar 13.15 om någon vill komma och titta.

Vi ses!

1 kommentar:

  1. bild nr 2 är ju redan historisk.Du ligger före Jone. Det kan inte tillhöra vanligheten?? :-)

    SvaraRadera