2019-04-03

Tävling, träning, Ingarvet GP och lära sig cykla

Foto: LH-Foto / Lasse Hyllehøj

Hej och god morgon!

Det ser ut som öppna spjäll där på bilden ovan, alltid skoj med bra bilder från tävlingar. Den där tävlingen och resan hem med tillhörande minus på sömnkontot har genererat ett par slitna dagar. Speciellt då jag inte riktigt haft chansen att sova ikapp ännu. Men det blir bättre.

Ska träna idag igen efter ett par vilodagar, nu är nog kroppen redo och mottaglig för den ansträngningen igen. Det blir något på Zwift skulle jag tro, om ingen har något annat förslag?

Imorgon så skulle man kunna köra Le Peloton här i stan och snart kan man också köra Ingarvet GP:Igår kväll så ville Frida öva på att starta på egen hand. Hon har ju mest använt balanscykeln förra året och den där cykeln med pedaler har varit lite läskig för att det har varit svårt att starta och bromsa. Bromsandet har hon sedan fått till och igår satte hon starterna också. Så nu rullar vi cykel med pedaler! Emil Lindgren med familj var ute på ett litet svep och passerade oss när vi var ute och övade. Skoj att ses igen, inte långt borta nu innan vi ses med nummerlappar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar