Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-04-14

Cyklade till Cap de Formentor (bildbomb)



Hej och god morgon på er!

Här har ni två glada cyklister som igår cyklade ut till fyren Cap de Formentor. Det skulle bli en lite kortare runda som förstarunda här på ön. Men jag hittade lite mindre vägar att cykla på, som inte direkt gav raka vägen. Det blev snarare lite Paris-Roubaix-inspirerat och en stunds strandcykling på det. Men. Linda sa att det var sånt där som blir minnesvärt från rundorna, så det var nog okej. Det hela tog dock lite längre tid än beräknat...

Jag hade en annan minnesvärd händelse från rundan. Jag brukar ju cykla när jag tar bilder och även när jag filmar till vloggar. Igår så ville jag filma när jag cyklade igenom tunneln som ni kan se på en bild ovan. Körde då utför när jag tog upp telefonen och tappade den... Den studsade ur sitt skal och gled 50-75 meter på asfalten. I skalet hade jag också 35 euro i sedlar som fladdrade runt. När jag fick stopp på min cykel så försökte få stopp på min telefon också som kom glidandes förbi. Tänkte att det där blev en dyr filmfrekvens men min kära Sony Xperia XZ3 höll så bra så, det går inte ens att se vad den varit med om. Sedlarna fick jag lite hjälp av en gående att samla in. Så lite flax alt.

Det var väldigt fint där ute, såklart. Det var dock lite längre i tid än vad vi kanske trodde på förhand, osten på mackan var lite svettig och dyr. Men i det stora hela så är det ju helt fantastiskt att vara här. Temperatur runt 20 grader, solsken och härliga berg. Jag älskar ju att cykla i berg!

Idag ska vi köra till Sa Calobra och upp igen. Om vi överlever och hittar hem så blir det after bike med Xyklisten och Paris-Roubaix. Skoj med alla svenskar här. Vi blev stoppade redan på flygplatsen  av Anna Persson och på väg tillbaka från Cap de Formentor så fick jag heja på några CSK Ludvika-tröjor.

1 kommentar: