Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-12-19

Ett riktigt bra pass!

Hej och god morgon från bussen mot Borlänge!

Ja, nu är jag på väg mot en ny arbetsdag. Inte många sådana kvar nu innan det blir lite efterlängtad julledighet.

En bild från när jag cyklade in till ett möte i stan igår.

Även om det blev ganska mycket jobb igår så hann jag också med annat. Skottade infarten, trappan och en gång till trädet med fågelmaten. Fyllde också på med mer fågelmat och hoppas kunna få dit rådjuren snart igen. Hängde också upp en ljusslinga i en buske och fotade ett par förbipasserande cyklister..

Swoosh!

Senare på kvällen så var det min tur att cykla och det gjorde jag inomhus på Wattbiken. Det blev 5x4 min. Brukar ju köra 4x4 min men en intervall till blir det alltså ibland denna vinter. Senast jag körde fyror så höll jag 370 watt, men eftersom jag varit sjuk och skulle köra en extra så nöjde jag mig med 360 watt denna gång. Det funkade riktigt bra och i den sista så skruvade jag upp något till 365 watt. Med tanke på hur jobbigt det brukar vara med fyra fyror så kändes det riktigt bra igår. Ett skönt kvitto på att jag inte tappade speciellt mycket när jag var sjuk och det kan jag inte minnas när jag kände senast.

Cyklade uppför igår, samlar höjdmeter. .

Nu får ni se till att ha en riktigt grym onsdag, så hörs vi snart igen 

1 kommentar:

  1. Man har ju alltid hört snacket om de magiska 4x4min så jag blev lite förvånad när jag för något år sedan fick ett träningsupplägg där det stod 6x4min....

    Förklaringen jag fick gick kort ut på att jag helt enkelt körde för hårt, med mycket pannben och syratålighet går det att pressa fyra fyror på en belastning som inte är syftet med passet. Genom att lägga in två intervaller extra skulle effekten reglera sig själv och passet uppfylla sitt syfte och inte vara en mördande variant av det man ville uppnå med 1-2min intervallerna.

    Har du några tankar om detta?

    SvaraRadera