Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-12-22

Nytt jobb, målat om sovrummet, Zwift-race och podcast


Hej och god morgon!

Nej, det där är inte min frukost. Men det där intog jag igår kväll. Enkelt men ändå lite vardagslyxigt sådär. Igår hade vi nämligen anledning att fira lite då jag skrev på för nytt jobb igår. Samma arbetsgivare och jag har vikarierat på tjänsten sedan februari/mars. Men nu kan jag titulera mig Teamledare på riktigt och det känns bra. Det är något jag jobbat för ett tag nu och att nå dit känns givetvis grymt skönt!

På väg hem från Borlänge så åkte vi och hämtade upp Lindas nya skidor, vi hade väl från början tänkt att premiäråka dom igår men nu bestämde vi oss för att måla om sovrummet istället. Så nu är det gjort. En effektiv arbetsinsats och ett lyckat resultat! Istället så ser det ut att bli premiär för skidorna idag. Jag är ju också sugen på sådana där skin-skidor för att slippa krångla med valla. Kanske en belöning till mig själv för nya jobbet...


Igår kväll så körde jag Zwift-race också. Som ni ser på bilden ovan resultatet så var det full köttning. Det dröjde kanske fem minuter in i racet innan Powersimon från Tyskland och Tobias Belforth från Sverige kastade loss med mig. Jag ville ha ett hårt race och det fick jag med ca: 25 minuter i utbrytning på tre gubbar. Snittwatt på 328 i nästan en halvtimme och dagen innan körde jag Kompiskampen där jag maxade i 20 minuter och landade på 340 watt. Så det var hårt, riktigt hårt. Både Powersimon och Belforth hade skrämmande bra tryck i åkningen och ett par gånger om var jag nästan avhängd efter deras fartökningar. Taktiken blev att när en av dom skulle attackera på slutet så skulle jag gå med den andra och sedan försöka kontra. Belforth stack och då visade sig Powersimon ha blivit trött. Så han försökte inte ens. Där stack Belforth och jag hade inte en chans att vinna längre. Satte in en kilometerattack och sopade hem andraplatsen i racet.
Eftersom Belforth gick över 5w/kg och körde utan puls så är han diskad på Zwiftpower dock, så där står jag som segrare...

Idag har ett podcast-avsnitt släppts där Linda är gäst, det är podden Cyklisterna som intervjuat henne och ni kan lyssna på det på Spotify, Acast och Podcaster. Om ni, som jag, vill lyssna mer på Linda så kommer det ett avsnitt två också snart!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar