Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-12-31

Sjukvårdare


Hej och god eftermiddag från läkarjouren!

Får lite nytta av mina första år av yrkeskarriären som började som vårdbiträde. Har nämligen spenderat några dagar nu med att försöka stötta tre av mina nära och kära som är drabbade av diverse olika sjukdomar. Vilka också har uttryckt sig som allra kraftigast under nätterna.. Tycker synd om dom givetvis och önskar inget hellre än att vi alla blir friska snart.

Igår hade vi en resdag från Bjärred till Falun, lägg till lite nattaktivetet med sjuka barn så gjorde jag valet att vila igår.

Idag ska jag dock träna igen och nu så ska jag också köra igång med nästa block av min vinterträning. Fas ett av tre: check! Trots några sjukdagar i december så tycker jag ändå att träningen har gått bra och uppehållen har ändå varit så pass korta att det inte borde påverka jättemycket. När jag körde i förrgår så tyckte jag att jag inte var långt från min tänkta nivå trots fem fräscha sjukdagar i förra veckan. Det blev en tjuga på 305 (Garmin-) watt följt av en start och 330 watt i 12 minuter av ett race. Vek sedan ner mig men som sagt, nivån är bra!

Här borde det kanske vara en sammanfattning av året men jag brukar vara dålig på sådant. Ska träna klart för året och sedan kan ni få en liten sammanfattning.

Kanske kan hitta på något nyårslöfte också, har ni något? Jag har pausat godisätandet sedan nästan en månad tillbaka. Tycker ju att om man ska ändra något så kan man lika gärna göra det direkt. Kommer börja äta godis i vår igen när det blir dags för race, så jag har inte slutat.

En som inte slutat med godis är Ebbah, som tappade en tand i samband med lördagsgodiset i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar