Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-12-16

Kan knappt tro att det är sant!!!

Hej och god förmiddag från Snälltåget!

Vi är på väg från Lund till Stockholm. Mina barn ska sedan tidigt imorgon bitti åka till Dubai. Jag ska på något vis skarva vidare mot Falun senare idag. Om någon behöver en tågbiljett Stockholm-Lund i eftermiddag så har jag en över.

Hajpade barn på tåget.

Planen från början var att vi skulle åka ner i fredags och sedan skulle jag ta bilen via Stockholm hem. Men då jag blev sjuk så köpte jag tågbiljetter från Lund till Stockholm och sedan åter. För att jag kunde ju lika gärna hänga i Skåne om jag ändå är sjuk.
Men, jag är frisk. Kan knappt tro det själv. När jag blir sjuk så brukar det vara i 10-14 dagar ungefär. Nu blev jag sjuk under torsdagen och vaknade upp feberfri igår lördag. Har känt efter och känt efter men det verkar helt otroligt nog som att jag är frisk igen. Bra för träningen!

Planen från början var också att jag skulle köra sista Musette cross idag. Har anmält mig, köpt nya hjul och allt. Men men, hjulen har jag ju kvar till nästa gång.

Dagens cross-tävling hemma hos Linus Dahlberg utanför Hörby idag kan nog bli intressant då det kom snöblandat regn igår kväll och nu har allt frusit...
Såhär ser vägen genom Bjärred ut idag, ishalka..

Påminde mig om denna film när jag åkte skridskor på vägen:


Igår tog vi bussen in till Lund för att möta upp Linda när hon kom tillbaka från deras cykeltur och givetvis för att få uppleva stämningen i samband med Musikhjälpen. Såg ni mig på TV? Kanske såg ni i alla fall när cyklisterna körde sin uppvärmning på torget igår morse?

På eftermiddagen så var vi hos Lindas mor och firade hennes 70-årsdag i förskott. God mat och gott snack där!

På kvällen så insåg Linda att hon saknade ungefär 950 steg till målet på 10000. Så vad gör man då? I vårt fall blev det en promenad i lägenheten. Inga konstigheter. Sedan så började vi gå snabbare och snabbare, jaga varandra och till slut springa. Lite kul då vi stunden innan fått säga åt våra barn att dom måste vara tysta och sova. Det hela slutade med att vi sprang ett varv i lägenheten på tid och tävlade mot varandra... Det fungerade till barnen kom upp och ifrågasätte vad vi höll på med varpå vi svarade att vi hade springtävling. Då fick vi höra att VI skulle vara tysta och inte fick ha springtävling så sent på kvällen när de skulle sova.

Sånt man gör på en lördagskväll... Hoppas att ni har och har haft en trevlig helg, nu ska vi äta lite här! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar