Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-26

Kul!

Småbarnen och jag var och kollade på innebandy i kväll. IBF Falun mötte AIK i Hotell Bergmästaren Cup och jag ville väl värma upp lite inför säsongsstarten, matcherna mot AIK brukar dessutom alltid vara intressanta.
Tyckte det såg ganska bra ut och Falun hade mycket boll, men AIK fick göra både ett och två mål. Så i tredje perioden så klev Falun in och började göra mål, tre mål blev det innan AIK kvitterade matchen mot slutet så det hela slutade 3-3.
Efter matchen så kom en före detta AIK-, IBF Falun- och landslagsspelare fram och presenterade sig och berättade att han gillade min blogg. Nu satt han i styrelsen i IBF Falun. Himla trevligt tycker jag. Det händer ju då och då att folk faktiskt kommer fram och säger att de läser min blogg och gillar den, det är lika kul varje gång! Efteråt kom jag på att jag ju har försökt påverka IBF Faluns A-lag för ett par år sedan då jag tror att det finns lite att förbättra inför och under match. Skulle givetvis lyft den frågan igen nu när jag hade chansen men nu vet jag i alla fall vilken väg jag ska gå...

Ni har väl förresten sett att Mr Vasalöparen, Erik Wickström, slutat blogga? Om ni inte läst han blogg innan så är dom fyra senaste blogginläggen (ok, tre av dom fyra..) verkligen värda att läsa. Det blir mycket privat och känslosamt när han först öppnar sig rejält och sedan kallduschar oss alla genom att säga att han slutar blogga. Trist att han slutar blogga, även om hans motivering är den rätta. Allt har sin tid och han är nog tillbaka på nätet snart igen, i en eller annan form.
Gör man som jag och kikar bland hans kommentarer så ser man i senaste inlägget att en Maja Myrén frågar efter andra idrottsbloggar att följa och Erik nämner då Jonas Colting, Maria Rydqvist och MIG. Vilket sällskap jag hamnat i och vilka vänliga ord från Erik.

Idag har Svealands- och Götalandsmästerskapen i landsvägscykling avgjorts i Örebro, önskar givetvis att jag var med där. Hade varit riktigt kul att få tävla. Suget är stort och formen är ju hyfsad.
En annan tävling som avgjorts idag är Finnmarksturen. Lars Bleckur kunde vinna solo. Matthias Wengelin var den enda som kunde följa Lars innan Matthias bakväxel gick sönder. Sånt som händer. Det hade varit kul att köra Finnmarksturen, också. Ännu roligare om den varit 112 km med alla dom där långa backarna.
Nästa race jag kör blir sverigecupavslutningen i Västerås, Anundsloppet. Ingen bana som passar mig egentligen, men tävlingssuget är stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar