Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-20

Bra ben dålig vind

Bestämde mig igår för att köra Skuggarvstempot på kvällen när barnen somnat. Hade sett på Strava att junioren Pontus Kastemyr hade kört detta anrika testlopp på en bra tid i fredags, så jag blev lite inspirerad. Tyvärr blåste det en del och vinden kom från norr vilket ni kan se på kartan nedan att det inte riktigt var optimalt då det endast hjälpte mig i slutbacken. Men väl där åkte jag 7 sekunder snabbare än någonsin...
En annan sak som ni kan se på bilden ovan är att pulsen dalade lite i den långa klättringen. Det beror nog på att jag gick ut lite för hårt i motvinden i ett desperat försök att hålla nere tidsförlusten så i backen cyklade jag sedan med stumma ben och håll (!).
Till första korsningen hann jag på 5.36 när jag tog mitt personbästa den 2:a juli, igår var jag där på 6:15 så redan där förstod jag ju att det inte skulle bli något personbästa direkt. Korsningen i Sundborn nåddes på 13:43 istället för 12:00. Så jag låg alltså 1:43 efter där. Avslutningen var dock bra och sluttiden på 30:18 är ju faktiskt ändå helt okej och "bara" 1:36 efter mitt personbästa, trots eländesvind och dåligt upplagt lopp.
Borde väl ha gjort ett försök tidigare i veckan då formen ändå varit god, denna vecka innehåller bara regn...

Ska väl cykla till jobbet nu, vi hörs senare idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar