Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-24

Snabbpendling och överlevnadspendling

Vaknade med ett par riktiga Grisben™ i morse

 Det var ju inte helt oväntat kanske och jag hade faktiskt ställt in mig på en lugn pendling idag. Men så kom jag mot Strava-segmentet i backen ut ur Falun. Lite drygt 4 minuter fullt ös har väl ingen dött av så jag skyfflade på så gott jag kunde. Det blev inget KOM men när jag ändå hade fått upp lite flås så tuggade jag vidare mot Borlänge i ett så där lagom halvhögt tempo. Genom en slutforcering genom Borlänge så lyckades jag nå upp till 35 km/h i snitt.

 När jag nu skulle hem igen så var det en helt annan historia. Det var ren överlevnad och kämparglöd som fick min trötta kropp över tröskeln här hemma. Men nu är det helg så om någon dag är jag väl fit for fight igen.
Så där. Då har ni fått min jättespännande cykelpendling redovisad

Senare i kväll när det lugnat ner sig här hemma så ska jag bjuda på lite mer ord och tankar kring det här med Lance. Jag har läst en hel del saker som jag reagerat på idag. Det märks att väldigt många vet väldigt lite men ändå vill ha en åsikt i ämnet. Men som sagt, det tar vi i kväll. Nu ska jag duscha och sedan leka med barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar