2011-07-23

Dagens cyklande

Först Touren; Tony Martin vann ju dagens tempoetapp före Cadel Evans som tog över den gula tröjan. Bröderna (eller systrarna, som en del elaka tungor säger...) Schleck var precis så dåliga på tempo som man kanske hade förväntat sig. Om inte sämre. Cadel leder nu med 1.34 inför den avslutande etappen som inte brukar innehålla några skiftningar i tätstriden. Australiens första tour-seger är nästan ett faktum och en före detta MTB-cyklist blir den stora vinnaren i Paris. Tror det är bra för cykelsporten i Australien att "få" en tour-seger. Sporten är ju redan stor där och på uppåtgående, men detta blir en bra knuff i rätt riktning.

Jag lekte ju lite i en lekpark idag. Bland annat. Har spånat fram en 1.3 km lång CXTT-bana med många olika tekniska ingredienser. Blir ett bra ställe att fila på tekniken inför höstens CX-race.

När jag lekt färdigt så tränade jag också. Det blev tre backintervaller (10:16 + 3.28 + 6:30) lekte lite mellan intervallerna också och njöt av att få ännu en dag med cykling. Lekte lite på Lugnets MTB-leder som avslutning på en bra och härlig träning.

4 kommentarer:

  1. Kanske läge för en crosstt på din bana? Jag har en i stadsparken som också förtjänar tt./stef

    SvaraRadera
  2. Måste vara en av Lugnets mest fotograferade kurvor det där =)
    Mulliga bilder!

    SvaraRadera