Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-22

Lite spridda tankar

Voeckler började nästan med att köra bort sig själv. Fast å andra sidan så tror jag inte att han hade det i sig idag, det var lite för mycket tuff åkning för hans stackars ben. Bröderna Schleck hade jag egentligen räknat bort om de inte skapade större avstånd till Cadel Evans, men kan verkligen Cadel åka 58 sekunder snabbare än Andy på 41 km tempo?

Det kan väl inte vara så speciellt höga odds på en kille som Cancellara imorgon?

Voeckler förresten, så arg han var idag. Som ett ilsket bi. På lagkamrater, motståndare, kameramän och åskådare. Mest arg på sig själv antagligen.

Byggde en mäktig tågbana åt Filip idag. Han lekte väl med den i en minut eller två.

Pierre Rolland då. Vilken kille! Räddade fransk cykling med en etappseger och tog över den vita tröjan. Stort för honom och Team Europcar. Visst förlorade dom den gula tröjan, men de hade nog inte räknat med den i långa loppet heller.

Köpte nytt CX-gummi på Cykel & Fjäll idag. Ville egentligen testa det hela idag, men det kommer väl fler dagar hoppas jag. Har spanat in en mycket potentiell träningstävlingsbana som måste testas.

Lasse Arnell borde ha varit med på Alpe d'Huez idag. Han hade nog inte varit lika kaxig då. Undrar om han ens skulle våga vara det framför en cyklist? Men Lasse åker nog ner till Paris på söndag för att titta på det största årligt återkommande idrottsevenemanget på plats. Eller?

Norge. Stackars alla drabbade människor. Först bomb i Oslo, sedan galning med sjutvapen på en ö strax utanför. Eventuellt samma galning på bägge dåden. Minst 7 dödade i bombdådet och den beväpnade dåren hade ihjäl minst 10. Det går inte att förstå vansinnet. Försök föreställa er den fruktan ungdomarna på ön kände. Fast på en liten ö där en beväpnad psykopat är ute efter att döda. Stenar, garderober och att fly via vattnet har varit populära sätt att försöka undvika mördaren på. Hemskt!
Det här med idrott blir så himla litet stunder som dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar