Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-26

Svenska MTB-världsmästare, påkörd tävlingscyklist och Scandinavian Week

Jag är ju lite sämre på att rapportera vad som sker i cykelsverige nu för tiden, jämfört med vad jag har varit. Sämre är jag också på att läsa på cykelsidor och bloggar, kanske är därför jag är sämre på att dela med mig av vad jag läst... Men här har ni ett par "nyheter":

Veteran-VM avgörs under en treårsperiod i Brasilien, detta andra år fick Sverige med sig två guld och ett silver på tre startande. Petra Lennartsdotter i D 35-46 och Benny Andersson i H 55-59 tog guld och tredje svensken på plats, Tommy Olsson, blev tvåa i H 50-54.

Landslagscyklisten Sara Olsson blev påkörd av en bil igår men verkar ha klarat sig undan med lite stelhet så här dagen efter.

Nu idag startade Scandinavian Week med Giro di Mösseberg GP. Ludvig Halleröd vann juniorklassen, Johanna Nilsson vann damklassen och Michael Olsson vann herrelitklassen efter att ha varit loss länge med Jonas Bjelkmark. Trea i elitklassen blev Johan Landström efter en attack ut på sista varvet, Johan fullbordade därmed en trippel för Team Cykelcity. Källa : Alltomcykel.se's live-Twittrande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar