Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-30

Stora saker

Jag börjar jobba imorgon. Ska bli riktigt skönt efter en längre tid med pappaledighet och distansstudier. Sysselsättningen är en liten skräll: Jag ska bygga hus. Eller husblock om vi skall vara petiga. Kanske inte något man förknippar med mig egentligen, men det skall bli kul att jobba igen och lära mig något nytt. Nästa vecka blir lite svettig då jag börjar jobba 05.15 måndag till fredag.
Blir arbetskamrat med en av sveriges största talanger inom uthållighetsidrott:
Som ni kanske förstår fick jag åka finbil idag. Massage ingick i åkturen.

Andra stora saken of the day: Jag har anmält mig till Mörksuggejakten. Tänkte först anmäla mig i motionsklass, för att köra kunna köra CX. Lite sticka-i-ögonen-på-andra-cykling alltså. Men då motionsklassen startar fem minuter efter tävlingsklasserna blev det inte lika aktuellt. Elit it is. Och för första gången ever tänker jag anpassa tempot i startbacken efter min egna kapacitet. Alla andra år har jag försökt åka lika snabbt som duktigare cyklister uppför den där backen, vilket alltid har medfört låg fart på loppets avslutande 3-4 mil. Taktiken är nu istället att hålla igen uppför till bergspriset och sedan spurta in i mål.

6 kommentarer:

  1. Kul med riktigt jobb, kan du behöva, få lite arbetsdag och vardag i livet istället för en blandning däremellan. Kul med Mörksuggan med, får satsa på att slå dig :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till jobbet! Vi kan hålla hand uppför Vidablick om du vill, så slipper du dras med där framme :)

    SvaraRadera
  3. Grattis!!! Det var på tiden! Hoppas du blir en sån där stor och manlig byggarbetare med matdosa, flanellskjorta och med en stor fet droppande snus under läppen nu :)

    SvaraRadera
  4. Stor och manlig är jag ju redan. Jag har länge velat ha flanellskjorta faktiskt, men snuset kan jag nog skippa.

    SvaraRadera
  5. Matdosan då? Matdosa i plåt, det är manligt det

    SvaraRadera
  6. Jo, jag vet. Körde i sådan där modern plast igår och skämdes lite. Min far hade matdosa i rostfritt, flanellskjorta och snus.

    SvaraRadera