Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-18

The Öijer Report

Det finns ju saker i mitt liv som ni inte vet om, och så kan vi ju inte ha det!
I förrgår tex. Då lunchade jag ju med Adam  Steen och Kalle Gräfnings.
Jag var så där sexigt orakad som bara jag kan vara och Adam "Kroppen" Steen var precis lika brun som alltid. Vi pratade lite om Hanna Brodins uppmärksammade föreningsbyte faktiskt, då Adam bloggade om det och Kalle sitter i Falun-Borlänges styrelse. Men mest pratade vi strunt givetvis, och mycket cykel.
Eftersom den lunchen var det enda jag hann äta under dagen inför TCT så blev jag lite tom i kroppen där. Försöker ju gå ner lite i vikt och 9 timmar på två dagar tillsammans med för lite mat är inget att rekommendera. Dagen efter skulle jag därför kompensera med pizzabuffé. Åt den tillsammans med den världsberömda nakencyklisten och vi hade ett ganska långt samtal om effektivisering, prioritering och organisationsoptimering. Vi gillar sånt, nakencyklisten och jag. Bland annat pratade vi om effektivisering av e-postande, vilket kanske inte alla behöver bry sig i. Men får man ganska många mejl, eller har många bollar i luften, så kan det vara bra att organisera det hela. Så när jag kom hem igår så började jag min rensning av inkorgen. 550 mejl låg där och skräpade, trots att jag har ca: 20 mappar med olika rubriker för att hålla ordning på det viktigaste. Idag blev jag faktiskt klar:
Känns mycket bra faktiskt. Ingen röra eller oreda, utan bara ett skönt tomrum.

Efter Ingarvet GP så var vi några deltagare som var sugna på en after bike, och så blev det också. Mycket trevligt, även om det blev senare än jag från början tänkt mig. Så jag har varit lite seg idag.
Så här såg Slaggatan i Falun ut idag, för er som undrar det.
Har hämtat hem två digitalboxar som jag lär installera innan familjen kommer hem imorgon. Fick också ett paket med lite sportdryck som skryter om att den saknar koffein och har väldigt lite kolhydrater. Det får mig då att undra vad den är bra för. Den kanske smakar gott i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar