Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-04-18

Wild and crazy, skogspremiär och jobbpendling

Det blev tre i ett idag alltså. När jag kollade termometern hemma så stod den på 14 varma plusgrader, så jag gjorde något man inte "får" göra. Jag cyklade utan benvärmare! Men eftersom jag låtsades att jag skulle tävla så var det ändå lite okej eftersom man ju absolut inte får ha benvärmare på sig när man tävlar. Skogscyklarsuget har vuxit sig allt starkare den senaste tiden och när min fruga tvingade ut mig från lägenheten så bestämde jag mig för att testa lite stig på väg till jobbet. Det blev några minuter stigåka och det var riktigt fint i skogen, kanske aningen mjukt på vissa ställen men annars såg det tiptop ut.
I skogen kände jag att det finns lite att fila på, det gick inte helt perfekt över stock och sten kan jag ärligt talat säga. Men får jag bara justera gaffeln lite och vrida ner reglagen något så ska det nog gå bra sedan... Just ja, plastskivan bakom kassetten kanske jag ska ta bort också?

Skogspremiär med ryggsäck och högintensiv cykelåkning var kanske ingen superhit för ryggen, men den blev väl bara lite mer tränad. Det är så jag får tänka.

Skogssträckan jag åkte var från anslutningsspåret Stångtjärn och till Kårarvet, därifrån dammade jag in på min vanliga pendlarsträcka. Mötte två landsvägscyklister och passerade tre (3)! Härligt med sommar. Den sista jag passerade var Bergakungen Hasse. Han kastade sig in på hjul och gled sedan upp jämsides när det gick lite utför och hade synpunkter på så väl avsaknad av benvärmare som orakade ben, skönt att han är sig lik ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar