Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-22

Har varit och kollat innebandy

Var i Falu Kuriren Arena med ett par kompisar och såg IBF Falun mot Sirius, en match som Falun till slut kunde vinna med 10-7. Vilket innebar tre viktiga poäng i kampen om de sista slutspelsplatserna:
7. Pixbo Wallenstam IBK 19 8 2 9 108 - 112 28 (2)
8. Balrog B/S IK 18 8 3 7 106 - 115 28 (1)
-----------------------------------------------------
9. IBF Falun 19 7 4 8 117 - 115 27 (2)
10. IK Sirius IBK 20 8 1 11 88 - 114 25 (0)
Ganska underhållande match faktiskt och Rasmus Enström var lite av en favorit idag. Sirius hade ledningen tre gånger så det svängde om matchen innan IBF Falun gick från 4-4 till 7-4 på tre och en halv minut efter att halva matchen var spelad. Sirius gjorde 6-7 i början på tredje men Falun kunde kontrollera sista perioden ganska bra ändå tyckte jag. Trots ett par idiotpass.
Hade med mig kompaktkameran, rutinerad bloggare som jag är.
Tajmingen på det här kortet var ju rätt okej, precis när bollen gick i mål.

Smygfotade mitt sällskap också. Christian Teledahl och Johan Eriksson.

19.11 in i sista perioden blev det straff för Falun som Jonas Adriansson förvaltade på ett fint sätt och fastställde slutresultatet till 10-7. Ber om ursäkt för den lite taskiga kvalitén, men kameran är nog över fem år gammal och har varit med om en del. Men straffen var rätt läcker, eller vad säger ni?