Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-07-30

Gött att cykelpendla!

Hej och god kväll!

Inget blogginlägg i morse, det blev bara inte riktigt så. Hade ambitioner om att komma iväg i tid och hinna skriva ett litet inlägg innan jobbet. Men så drog cyklingen ut på tiden mer än vad jag räknat med så det fanns inte tid helt enkelt. Följer ni mig på Instagram så har jag i alla fall lämnat några digitala avtryck där så att ni vet att jag lever. 

Det hade regnat under natten samt tidigt på morgonen och det var bara elva grader varmt. Varför fick vi inte detta väderomslag till Finnmarksturen? Uppehåll under själva cyklingen dock så jag hoppades komma fram till jobbet utan att bli alldeles för blöt. Men då jag testade att cykla vägen/stigen över där man grävt ner vattenledningar mellan Falun och Borlänge så lyckades jag bli riktigt blöt på slutet då det var rätt mycket gräs där. Så jag kunde vrida ur strumporna när jag var framme på jobbet. Jag körde delen mellan Sörbo och Borlänge sjukhus efter tips från Linda, funkade riktigt bra faktiskt. På väg hem så fick jag ungefär fem sekunders regn på mig, så jag klarade mig ganska hyfsat även hem. Regn är ju skoj, men bara på tävling. 

Cyklade via Kapellsgrund på både vägen till- och från jobbet. Lite olika vägval i Falun dock och jag provade en annan stig på Aspeboda-sidan om Kapellsgrund när jag skulle hem. Att jag tog en annan väg i Falun på väg hem från jobbet berodde till 95% på att jag var trött, sliten och bara orkade ta mig hem utan krångel.
Cyklade faktiskt så sakta på väg hem att jag hann se kantareller! Plockade givetvis också så det kan bli en kantarellmacka till frukost imorgon. Sliten från helgen och på eftermiddagen så var jag också sliten/energilåg från morgonens cykling. Snigelfart.

Det var skönt att cykla och min jakt på träningstid behövde detta. Nu grejar jag nog 2000 minuter under juli. Ska köra minst 56 minuter imorgon bara. 

Såg på Långloppscupens sida att jag nu efter Finnmarksturen ligger 14:e i totalen, med risk för att halka ner ytterligare två placeringar om jag inte kör bra på den där sista tävlingen, Bockstensturen. Inte riktigt vad jag hoppats på men man når inte alltid hela vägen fram heller. Vinner jag Bockstensturen så borde jag ha hyfsad chans på en topp tio ändå. Så helt uteslutet är det ju inte. 

Nedan finner ni några bilder från dagens pendling. Gillar man att cykla mountainbike så är det verkligen härligt att bo i Falun.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar