Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-07-25

O-Ringen i Norrköping


Hej och god morgon!

Den här dagen har redan pågått en stund för mig, vaknade nämligen redan vid 04:40 för att hinna köra från Norrköping till jobbet i Borlänge. Det blir en lång dag med fokus då jag nu ska jobba och i eftermiddag/kväll så ska jag cykla Finnmarksturens bana.

Att jag åkt från Norrköping beror på att jag igår åkte ner för att hälsa på Linda som är där och kika lite på evenemanget O-Ringen. Det pågick en citysprint när jag kom ner, mycket folk som kikade i den fina sommarkvällen. Norrköping verkar vara en riktigt fin stad och O-Ringen verkade fungera bra. Vi träffade på projektledaren för årets evenemang och han myste där i folkvimlet. Också intressant att höra hur stor Tove Alexandersson verkar vara i orienteringskretsar. Här i Dalarna så är hon ju en av profilerna som dom lokala sporttidningarna skriver om så det är väl ungefär den orienterare jag känner igen.

Värmen har nu också kommit med besked, härligt.

Ska bli skoj att köra Finnmarksturens bana i kväll och få se vilka förändringar som gjorts. Att den är längre vet jag och det gillar jag.

Vi hörs snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar