2018-04-29

Resultat från Klippingracet och Dalsland X-Country +ANNAT

Det är inte så lätt att gå Gullnässtigen just nu.

Hej och god morgon, cykelvänner!

Välkomna till en ny, härlig, dag. Här skiner solen och temperaturen visar ett par plusgrader. När solen kommit lite högre upp blir det nog varmt och gött också.

Igår så avgjordes Klippingracet i Säter, hemmacyklisten Emil Lindgren vann före finske Sasu Halme och Emils team-kompis Michael Olsson. I damklassen vann Ida Jansson i överlägsen stil före Linn Gustafsson och Alina Johansson. Fullständiga resultat från Klippingracet 2018 hittar ni här.

Dalsland X-Country avgjordes också igår och där vann norrmanen Tomas Engelsgard före landsmannen Steffan Repshus och Ryska postens Per Becker. Norrmännen var loss och Becker vann spurten i gruppen som gjorde upp om placeringarna tre till åtta. I damklassen tog Hanna Millved en förkrossande seger på nästan 14 minuter före Jeanette Arbjörk och Catharina Rutgersson. Fullständiga resultat från Dalsland X-Country 2018 hittar ni här.

Här hemma så ska vi skruva ihop en Canyon-hoj till mig och trimma lite på Lindas cykel. Därefter åker vi till IKEA för att köpa lite saker att ha i husvagnen. Det är så mycket som ska med, när man börjar räkna lite på det. När vi är klara med shoppingen till husvagnen så är det nog dags för lunch och därefter någonstans så ska vi cykla idag. Förhoppningsvis i strålande sol och med ett gäng plusgrader. Lite stig ska vi nog hinna med också, det behöver ju nötas nu när säsongen verkligen står för dörren. Den här dagen har alla förutsättningar att bli bra!

Om ni inte vet vad ni ska göra idag så kan ni ju alltid kolla på cykling. Livestream finns från följande race:
Rent Liv Løbet Skive, start 12:00
Romandiet runt, start 14:00 (visas på Eurosport 2!)
Festival Elsy Jacobs, start 15:00
denna sida hittar ni nog länkar till livestream-sändningarna.

Nästan 400 visningar på gårdagens vlog nu, svinkul ju. Se den nedan och om ni vill kika på alla mina vloggar så finns det en sådan spellista här. Senaste avsnittet syns alltid i högerspalten här på bloggen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar