2018-04-13

Fredagskänsla!

Hej och god morgon på dig!

Ny dag, nya möjligheter och på det så har vi faktiskt fredag den trettonde idag. Är du skrockfull, eller tror du som jag att dagen kommer gå alldeles utmärkt trots att det är den trettonde på en fredag?

Igår tog jag ju säsongsbästa på 4x4 minuter när jag tränade, sådant är alltid skönt. Det ger en riktigt bra känsla när träningen går åt rätt håll. Varje vinter så får jag ju också höra "men är du inte i lite för bra form lite för tidigt?" när jag börjar förbättra mig redan i januari. Men vid det här laget så är i alla fall jag trygg med vad jag har för kapacitet och jag tycker mig ju ha hittat ett upplägg som fungerar alldeles utmärkt för min egen del. Jag vet att jag hela tiden kan förbättra mig fram till våren och säsongstart. Att jag kanske nyanserar träningen något gör liksom inget så länge som jag vet inom mig att grunden är den rätta.

Träning är inte svårt, det ska bara göras också.  Jag vet ingen som har tränat sig sämre även om alla givetvis i slutändan blir olika bra.

I kväll ska jag träna igen, det blir någon form av längre intervaller. Typ åttaminutare eller tjugor. Åttor skulle sitta fint då det var längesedan. Vad ska du träna idag? Eller blir det fullt fokus på fredagsmyset?

Jag har fått ett paket som jag ska hämta ut, sådant är alltid spännande!

Jag rullar vidare.

__________________________________
Du vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/

2 kommentarer:

  1. Nej ikväll blir det fredagsmys. Behöver vilan inför Kungsledenrännet imorgon ;)

    SvaraRadera
  2. Förhoppningsvis så får jag lite delar till fincykeln så den ska luftas i helgen och ev en bikecheck ikväll. Nästa helg drar ju säsongen igång!!

    SvaraRadera