2018-04-15

Nu börjar det!


Hej och god söndagsmorgon!

Ny dag med nya möjligheter. Kanske inte en lika solig dag som igår, men det kommer nog att bli bättre ju längre dagen lider. Linda och jag ska i alla fall ut för att cykla idag igen, denna gång med en intensitetshöjning i mitten av passet. Kommer smaka fågel det! Kroppen är annars rätt pigg efter gårdagen, återstår väl som alltid att se hur det känns när jag väl börjar trampa.

Idag börjar den svenska landsvägssäsongen på riktigt också i och med att Östgötaloppet körs. Klassisk tävling. Ofta med inslag av kantvind också. Minns ett år då jag var med och folk blåste ner i diket. Delvis på grund av vinden men givetvis också på grund av fullt jäkla ös på ett vindutsatt parti och lite ovana cyklister. Riktigt roligt var det!
På Östgötaloppet har det i alla fall förr ofta varit stora startfält. Alla "elitsatsande" cyklister som satsat hela vintern, varit på läger och fått nya sponsorprodukter ska ut och testa vingarna. Brukar vara en hel del vurpor där. I alla fall förr. Just ovanan med klungcykling efter en vinter på Monarken i kombination med att folk inte riktigt kan sin nivå än. Redan efter Östgötaloppet så brukar ett antal "elitsatsande" försvinna från tävlingarna framöver.

Det hade varit riktigt roligt att vara med, älskar ju att tävla!

En bild från Östgötaloppet 2013 med en rad legender och jag. Slutade 18:e på det loppet.

Hittar ni några resultat från dagen så tipsa mig gärna.

Nu ska vi nog börja göra oss redo för vår egen cykling här. Hörs senare idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar