2018-04-05

Cykelvlogg!

Hej och god morgon!

Nu ni, nu ska ni få höra vad jag sysslat med igår. Jag har nämligen varit ute och tränat och då passade jag på att filma lite och klippte ihop det till en vlogg/vlog/videoblogg. Så idag skriver jag inte så mycket utan låter er titta istället. Instagram-bilden jag talar om i videon är länkad i filmens beskrivning, klicka gärna in på videon och ge den tummen upp om ni gillar´t!

Nu ska jag bege mig till jobbet, efter jobbet så ska jag handla och träna distans igen. Kommer att bli en bra dag detta! Om någon vill hänga med på distans i kväll så tänkte jag försöka komma iväg före sex i alla fall, gärna halv sex om jag hinner. Hör av er!

Om ni har idéer, synpunkter eller frågor kring innehållet i mina framtida vloggar eller rörande denna så tar jag väldigt tacksamt emot dom. Lämna gärna en kommentar, det uppskattar jag alltid!

7 kommentarer:

 1. Alltid roligast med rörliga bilder. Kul med vlogg! Mer sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får försöka bli bättre på det då. :)

   Radera
 2. Du är ju skapt för Vlogga! Mer sånt åt cykelfolket:)

  SvaraRadera
 3. När öppnar donationskontot till ny hjälm och mössa? Så här kan vi inte ha det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har swish-numret uppe till höger på bloggen. Tack på förhand!

   Radera
  2. Det är dock sjukt svårt att hitta snygga hjälmar, tycker i princip inte det finns snygga XC-hjälmar. Har fler år själv behövt en ny men aldrig lyckats komma fram till vilken jag gillar. De jag gillar är bäst är dessutom också cykelmärken (scott och specialized) vilket inte är lika kul när själv kör BMC. Men det lutar mest åt en helsvart Scott centric plus mips för mig.

   Radera