Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-04-19

Tre gånger uppför Norlingberg

Hej och godkväll!

Tidigare ikväll så hämtade jag upp Linda från tåget, vi tog ett snabbt stopp på Willys för att hämta ett paket +ANNAT. Sedan direkt hem för att byta om och bege oss ut på cyklarna. Ja, vad ska man säga...?

Planen var Norlingberg några vändor, tills vi blivit trötta. Men innan vi åkte dit så körde vi ett halvt varv på Öijer XC-Arena. Det var väl inte jättekul kanske. Slaktstigar i kombination med att stora delar hade avverkats.. Men vi fick i alla fall lite frisk luft och hade trevligt sällskap. När vi äntligen kommit ut på asfalten igen så styrde vi mot Norlingberg där vi först körde en uppvärmningsrunda uppför backen, sedan maxade jag en gång och efter det så tog jag mig upp en gång till i halvfart.

Så jäkla klen, matt och klappkass idag. Det var rent fruktansvärt. Snittpulsen i "maxningen" motsvarar ungefär ett halvslappt långlopp. 86.4% av max. Det var liksom bara att ta sig upp hjälpligt, det fanns inget att trycka på med. Tiden blev 4:02 enligt STRAVA och det var faktiskt förvånansvärt bra med tanke på känslan i kroppen och den mentala oviljan att ens ta i. Visserligen 28 sekunder från personbästa, men när jag kommit upp så tänkte jag att jag lätt kan köra en halvminut snabbare. Utan att då veta vilken tid jag haft. Så jag får väl återvända motiverad och laddad någon gång helt enkelt.

Imorgon bitti kör vi Le Peloton, förhoppningsvis så är jag inte lika gnällig efter det. Vi hörs!

Tredje och sista bilden har Linda tagit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar