2017-04-02

Legoland dag 2

Hej och god kväll!

Nu har vi landat hemma hos Linda i Bjärred igen efter bilresan hem från Legoland. Det är ungefär tre timmars bilresa så det är ett gäng trötta men nöjda personer som nu kommer ner i varv inför kvällen.

Såhär dag två på Legoland så hade även vi Falubor lite bättre rutin och koll på läget. Vi hade ju aldrig varit på Legoland innan men Linda och hennes barn har varit där förut. Idag gick vi igenom dom grejer vi inte hann med igår och så körde vi en del favoriter i repris.

Barnens favorit var nog Vikings River Splash, en vattenbana där man satt i en jättestor gummiring med sittplatser i och avslutade med en brant backe ner i vattnet så det stänkte. Typ. Bäst tyckte jag var att Ebbah till slut vågade åka Polar X-explorer, deras största berg- och dalbana. Ett stort steg för henne.


Leksand åkte ur SHL, tråkigt för laget men vi hejar på igen även nästa säsong. Nu när barnen somnar så ska vi vuxna kolla lite Flandern runt och kanske kika lite på Lindas nya Garmin Vector-pedaler. Vi hörs imorgon igen, då väntar en bilresa från Bjärred till Falun.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar