2017-03-18

Tävling i Danmark imorgon och cyklingen i Genarp idag

Hej och god afton mina cykelvänner!

Imorgon ska vi ju alltså tävla i Danmark. Det är bara en liten tävling, så inget stort spektakel. Jag fastnade vid att man fick gratis "kage" efteråt. För er som vill läsa lite om tävlingen eller kanske hitta ett resultat senare så är det Slush Cup #4. Startlistor hittar ni här. Alltså typ vintercupen i Danmark och det här är sista racet. Tävling är bästa träning och det är aldrig fel att träna på att tävla, så vi tar chansen. Målet är givetvis att köra så fort jag kan från start till mål och sedan får vi se vad det räcker till för dagen. Ska bli skitkul! 

Idag var vi iväg till Genarp för att hoja lite MTB och skita ner oss. Det regnade när vi åkte dit och i början när vi cyklade. Men sedan så blev vädret bättre och när vi åkte hem så sken solen. Det var sjukt halt på lederna och det var typ konstant 1-5 cm snorhal lera. Med mina 2" långloppsdäck så gick det väl ungefär lika mycket i sidled som framåt, men det var skoj och påminde mycket om att köra cyclocross. Kör med mindre luft i imorgon... Förhoppningsvis så hinner det torka upp lite även i Danmark till morgondagens race.

Det blev 89 minuters sladdande med speedway-benet utfällt i många av kurvorna. Skitkul och skönt att göra sig av med bilåkarbenen. I kväll har vi övergett fett och protein och istället käkat pasta med köttfärssås och nu står godisskålen bredvid mig. Det går ju inte att LCHF-banta sig in i 100 minuter MTB-tävling. 

Lerdäck?

Kul med lera? Verkar så!

Svängigt och svinkul.

Stock.

Solen tittade fram mot slutet.

Trött och sliten gubbe efter knappt en och en halv timmes lätt cykling.

Yes, det där var väl ungefär allt för idag. Ska bli kul att tävla imorgon. Vi hörs imorgon igen, om inte före tävlingen så givetvis blir det något efteråt i alla fall. Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar