Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-03-17

Tack för den här tiden, Bianchi!

Hej!

Det här blir inget vanligt blogginlägg, för det här blir ett tackinlägg till Bianchi för deras stöttning under sex år av mitt cykelliv. Efter en lång tids samarbete så har jag nu valt att testa mina vingar och hitta på någonting nytt. Det är faktiskt ganska precis sex år sedan som jag fick hem min första Bianchi-cykel. En cykelcross vid namn Zurigo:
En av mina absoluta favoritcyklar, har fortfarande kvar den. Nu för tiden så finns den i en uppdaterad modell med skivbromsar: Bianchi Zurigo.

Om jag ska plocka fram en favoritcykel från dessa år så blir det Bianchi Oltren:
En riktigt grym hoj och den absolut bästa landsvägscykel jag haft. Fler bilder kan ni hitta här.

Den senaste Bianchin som jag fått äran att köra på är 2016 års Methanol 29.2 SL:


Men det har ju inte bara varit material, jag har fått uppleva en hel del tillsammans med Bianchi under dessa år också, bland annat detta:

På sex år hinner man väldigt mycket, men det där var i alla fall några av guldkornen från min tid med Bianchi. Något som jag verkligen har uppskattat har varit det täta samarbete som vi haft där vi bollat idéer och frågor med varandra och stöttat åt bägge håll. Jag vill verkligen lyfta fram och tacka Mats för denna tid utan honom hade detta samarbete inte alls varit samma sak. Stort tack ska även alla ni hardcore Bianchi-fans ha som stöttat mig under dessa år. Tack även till Andreas och Helena på Monark/Bianchi!

Bianchi säljs i Sverige genom Monark Exercise AB och precis som alla andra duktiga svenska cyklister så kommer jag att fortsätta nöta på en Monark under dom mörka och kalla vintermånaderna.

Tack för allt!

1 kommentar:

  1. Hej Henrik,
    Roligt att följa dig på bloggen och att du delara med dig av mer än sådant som rör cykling. Vad blir det för cykel under 2017?

    SvaraRadera