Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-02-28

Falu CK Junior + Cyclesport.se

Falu CK har inlett ett sponsorsamarbete med Cyclesport.se, läs mer på ungdomarnas blogg: http://faluckjunior.blogspot.com/2011/02/sponsormote-med-cyclesportse.html

9 kommentarer:

  1. Sanslöst att någon ens tänkt tanken att samarbeta med "Dennis" som fortfarande är avstängd från sv cykel. Hoppas att ni vet vad ni gör!

    SvaraRadera
  2. Av ren och skär nyfikenhet, vad är det Dennis Nystrand gjort för att bli avstängd av Svenska Cykelförbundet?

    SvaraRadera
  3. Sjukt! "Dennis" är ju avstängd.
    För brott mot SCF:s och UCI:s stadgar döms Dennis Nystrand till diskvalifikation och att inte får delta i någon form av organiserad idrottsverksamhet, såsom träning, tävling, uppvisning eller att utöva uppdrag inom Svenska Cykelförbundets verksamhetsområde under två år (tom den 3 juli år 2011).

    Nu hoppas jag SCF och RF gör något och plockar bort denna "Dennis" för gott. Han kan ju inte gå in som sponsor i ett lag när han fortfarande är avstängd. Han bryter mot reglerna och då vill vi inte ha han i cykelsporten.

    SvaraRadera
  4. Till nyfiken listan kan bli lång: men de saker som fick honom fälld vAr hemmagjorda licenser som han gjort till sina åkare som upptäcktes när de skulle starta i ett lopp utomlands, förfalskad namnteckning på dess (kunde säkert gett fängelSe om det drivitS i civilt ) ,dessutom ej skaffat försäkring till alla cyklister
    som är ett krav . Allt detta försäkrade han gång på gång att han fixat till alla andra inblandade givetvis med stor övertygelse. Otroligt manupelativ

    SvaraRadera
  5. Hej, Vill bara förtydliga att Dennis är avstängd från idrottslig verksamhet som utövare/ledare till 3:e juli. I detta samarbete är det företaget Cyclesport.se som sponsrar Falu CK och det skall regelmässigt vara helt grönt även om det är Dennis som sitter bakom Cyclesport-ratten.

    SvaraRadera
  6. Men att tillåta en så pass skadlig person som Dennis att mygla sig tillbaka in i en krets där förhoppningsvis inte någon vill ha honom är väl lite moraliskt inkorrekt? Jag hoppas att allt går bra då det denna gång är ännu yngre åkare inblandade och att det är en ren ekonomisk stöttning och inte organisatorisk... Se till att den människan ALDRIG tar någon del i detta ärende som berör laget direkt.

    SvaraRadera
  7. varför är blogginlägget på juniorsidan borta?

    SvaraRadera
  8. Tycker de är helt otroligt att "Dennis" kan gå in som sponsor till ett lag när han har näringsförbud och är skyldig halva cykelsverige pengar. Han är den vidrigaste människan jag någonsin träffat.

    Hoppas verkligen inte han förstör dessa unga killars framtid som han har försökt med många andras!

    SvaraRadera
  9. Det är nästan så man tycker att de får skylla sig själva som överhuvudtaget beblandar sig med något där denne person är inblandad. Har man inte ögon och öron? Instämmer med ovanstående, han är en obehaglig person. Att man överhuvudtaget tror att det är någon substans i något av det han säger eller lovar är för mig en stor gåta!!!

    Han har fått så många chanser att visa att han är seriös, men misslyckats varje gång....

    SvaraRadera