Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-02-07

VAB-dag

Var hemma för vård av barn idag. På förhand tänker jag ofta att sådana dagar kan vara bra för att få sådana saker gjorda som man aldrig har tid att göra annars. Men som vanligt så får jag inget gjort istället. Det blir svårt att göra några projekt som kräver fokus, då man endast har fem sekunder åt gången att fokusera innan ett av ens mycket älskade små barn kommer och vill ha uppmärksamheten.
Ett tag höll det på att bli pannkaka av pannkakan också. Det hade väl varit höjden det.

Hann med att kolla Tour of Qatar idag vilket var kul men inte så spännande. Vet ni vad det är som är, enligt mig, tråkigast inom proffscyklingen är just nu? Allt gnäll om radioförbudet. Jag skulle inte ha något emot om cyklister gnällde sinsemellan eller om lagen och deras ledning gnällde sinsemellan eller om alla cyklister och lag gnällde till UCI. Men allt detta offentliga radiognäll är så tråkigt att se varenda dag. Släpp det. Gå vidare. Fokusera på det ni skall göra istället. Domaren dömer!

Barnen har i alla fall varit pigga och glada nästan hela dagen, så imorgon blir det dagis igen. Filip fyller fyra år imorgon, så det blir sång och någon present på morgonen först. Jag åker till jobbet när de lämnats på dagis och sedan blir jag där till kvällen. Ska nog försöka klämma lite skidor ännu senare på kvällen, få se hur mycket jag tappat på dessa nio vilodagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar