2011-02-24

Bianchi 365 Urban

Bianchi släpper en klädkollektion tänkt i första hand till cykelpendlare och cykelnördar. Lite av det Bianchi själva skriver om sin nya klädsatsning:
"Det finns inte längre någon ursäkt att lämna cykeln hemma. Regn, vind eller ett tidigt morgonmöte med affärskollegor är inga problem. I Bianchis moderna klädkollektion återfinns vindjackor, regntäta plagg och en snygg cykelkostym som alla andas för behaglig komfort och som är anpassade för såväl vardag som arbete."
"Bianchi 365 Urban är ett välskräddat möte mellan teknik, innovation och design. Kostymen är exempelvis i stretch som tillåter att kavajen och byxorna tänjs åt alla håll. Lägg därtill att materialet är vattenavvisande och klarar av lättare regnväder. Vidare är kollektionens Insulation Jacket och Insulation Vest vadderade med ett material som påminner om PrimaLoft och som erbjuder en behagligt värmande effekt."
Är det något av dessa plagg ni skulle kunna tänka er att använda? Jag skulle faktiskt kunna tänka mig kostymen, bara för att. Stowawayplaggen verkar riktigt praktiska med en snygg jacka och man kan väl inte få för många pikétröjor?

1 kommentar:

  1. Var tog min kommentar vägen? Jag försökte skriva igår kväll. I varje fall så måste det nog bli en kavaj till våren. Den här eller Raphas.

    SvaraRadera