Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-02-02

Åstorp CK arrangerar SM i CX 2011

Som jag skrev i det föregående inlägget så fick Falu CK avslag på ansökan om CXSM 2011. Detta avslag beslutade SCF om den 23:e januari. Fyra dagar senare (27/1) hade man ett nytt möte där man istället tilldelade Åstorp CK SM i CX 2011.
"Beslutades efter ansökan tilldela Åstorps CK Svenska Mästerskapen i Cyclo Cross 2011. Tidpunkten fastställs, med hänsyn till internationella kalendern, till lämpligt datum i november."
Alltså har Åstorp lämnat in en ansökan någon dag efter vårat avslag och fått det beviljat. Då vet ni vart ni skall åka för att cykla hem SM-medaljerna 2011. Åstorpsbanan fick ju väldigt mycket beröm och Carina och Benny är ju rutinerade crossare så det blir nog en toppentävling. I protokollet från den 23:e januari kan man också läsa att det blir veteranklasser på CXSM 2011.
Förbundet tycks alltså ha bestämt sig för att det är någon gång i november som är tidpunkten då CXSM skall avgöras. Utan att ha detta med i sitt regelverk. Jag hoppas verkligen att man nu rättar till regelverket och får in denna regel så det blir tydligt för alla som i framtiden kan tänkas vara intresserade av att arrangera ett SM i CX.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar