Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-11-30

Vinterdistans

3.46 idag med en snittpuls på 146. Gick ut lite lugnare idag än tidigare men kunde då istället trycka på lite extra på slutet. Nu är jag så där skönt distans-matt som man ska vara efteråt. Åt inget under dagens pass och klarade hålla hungerskänslorna borta till 2.20, då drack jag en skvätt och kunde ånga vidare. Småkallt på några ställen. Det går inte fort, men det är fortfarande kul. När man cyklar ensam kan man tro att man är hur bra som helst också, värre blir det väl när jag tränar med sällskap.








6 kommentarer:

  1. Alltså jag är så fruktansvärt avundsjuk på alla er Falubor som får vistas i Sveriges finaste stad för jämnan. Första bilden, är den tagen vid Varpan?

    SvaraRadera
  2. Himla fula vägar! Det var precis lika dåligt väder i Borås idag. Jag är glad att jag höll mig inne på lagret och plockade DVD-boxar hela dagen istället för att vara ute och få frost i håret och bländas av solen!

    SvaraRadera
  3. De första två bilderna är tagna vid Varpan.
    Tänk om jag också fått stanna inne och packat DVD-boxar istället för att vara ute och slita på benen så där.

    SvaraRadera
  4. Imprez! Fina bilder och allt.

    SvaraRadera
  5. Ok, jag ljög lite. På rasterna satt jag och tittade ut genom fönstret och kände mig som en apa i ett akvarium. Men åtminstone lördag ska det bli riktigt fint distansväder, så då blir det åka av!

    SvaraRadera
  6. Ingen som lyckades notera hur vägskylten i andra bilden från toppen, faktiskt inte är en vägskylt alls utan en sur gubbe? =)

    SvaraRadera