Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-11-06

Lite allt möjligt

Filip och jag var på tur idag. Först till klubblokalen, sedan tågstationen och där hörde vi lite ljud bakom Magasinet så vi gick dit. Tydligen så var det premiär för Sequence – Winter Film & Photo Festival som precis avslutat en rail session där. Filip beklagade sig inte direkt över en missad rail session utan njöt av snön som plötsligt bara fanns där framför honom.
Vi har också varit upp till min fars grav för att tända ljus. Väldigt många människor, väldigt många ljus och väldigt vackert.

Filip och jag har kollat på bancykling i kväll på Eurosport. Nu skall Ronya och jag titta på burken men jag gissar att det inte blir mer bancykling. Imorgon har vi i Falu Cykelklubb årsmöte. Lite spännande faktiskt, då jag ju råkar vara ordförande i föreningen och också haft i uppgift att rodda detta årsmöte. När jag gick med i styrelsen var det för att kanske tycka lite och försöka påverka klubbens verksamhet. Hade ju aldrig varit med i en styrelse innan. Istället har jag fått lära mig styrelsearbetet från ordförandeposition. Mycket nytt, mycket lärorikt och mycket kul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar