Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-17

Seger på Ingarvet GP

Okej, jag vann kanske inte totalt. Men jag vann i alla fall ett av de tio spurtpriserna. Och det är inte så illa pinkat med tanke på den formsvacka jag är född i. Inte nog med det, jag tog en andraplats också och två fjärdeplatser. Totalt 11 poäng skrapades ihop, vinner man allt får man 55 poäng. Vet faktiskt inte vem som vann idag dock. Sådant är inte så viktigt, det viktiga är att ha kul givetvis. På mina två tidigare försök har jag väl fått en eller två poäng. Och då var det ändå många fler med idag. Lite drygt 20 startande tror jag att det var faktiskt.
Ett förväntansfullt gäng på Ingarvet. Några behöver gå en häng-skola i hur man poserar vid sin cykel, men vi skippar väl elaka kommentarer om det? För er som undrar så ska man inte stå över ramen med båda fötterna i marken. Patrik Stenberg i röda Cykelcitykläderna och de längst till höger i bild är ganska bra exempel på stilfullt häng. Nåväl, det var ju inte hängandet vi tävlade i idag...
Efteråt var vi några som rullade ur runt sjön Varpan. Det var David Mayer (Borlänge CK) Adam Steen, Lisa Ström (Falu CK), Stefan Snell (Falu CK) och Peter Vingstedt (Östersund CK).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar