Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-09-03

Vara i Varberg

Hej och god kväll!

Nu är jag hemma igen efter en oskön och stel bilresa från Varberg. Är lite långloppsbakis i kroppen även om det har varit mycket värre andra gånger. Är relativt pigg ändå med tanke på att det var nästan tio mil igår, men den långa bilresan dagen efter tävling gjorde väl inte att jag studsade ur bilen direkt.

Linda och jag valde att stanna kvar i Varberg över natten. Vi käkade gott igår kväll, spanade in fästningen och idag så spanade vi in havet lite och käkade en räkmacka innan det var dags för oss att rulla åt olika håll och med olika färdmedel. Vi hade en riktigt bra och trevlig helg, tävlingsresultaten till trots.

Bockstensturen igår då. Jag måste tacka Lotta (& co) för langningen igår, hade nog dött därute annars. Jag filmade också loppet. Det är kanske intressant att kolla på i början men sista tre milen där jag knappt har styrfart blir kanske inget större drama. Säsongen är snart slut och det är bara en deltävling kvar av långloppscupen. Jag ligger på en 18:e plats i totalen och är allt annat än nöjd med det. Men det är ju så som jag har presterat i år. Det finns bara en sak att göra åt saken, titta fram och göra det bättre nästa gång. Om det nu är viktigt.
Många har avslutat säsongen redan eller kanske snarare mentalt avslutat säsongen även om dom ställer upp i tävlingar fortfarande. För mig är säsongen inte slut innan den är slut. Så jag kör all-in på det som finns kvar innan jag summerar något eller slår av mentalt. Västgötaloppet, då jävlar!

Nästa lopp för min del blir Epic Israel, rätt sjukt ändå. Ska bli så himla mäktigt!


2 kommentarer:

  1. När går israel etappen av stapeln? Har precis kommit igång med cyklingen och hitta din blogg! Sjukt imponerande! Allt bäst // VK http://deffa.nu

    SvaraRadera