Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-09-19

Sliten, totalresultat och goodiebag

Hej och god morgon!

Vaknade upp ännu tyngre än vad jag redan var igår. Dessutom trött trots mycket sömn. Vikten borde ju rätta till sig ganska snart, åtminstone efter att jag börjat träna igen. Hade väl egentligen en ambition om att träna igår men på kvällen så var jag för trött så jag valde att sova istället. Kommer hellre till nästa tävling utvilad och återhämtad än sliten och nertränad. Men nu har jag ett par nätter med bra sömn så idag tänker jag i alla fall träna.

Såg totalresultaten från Epic Israel igår, Linda och jag blev 72:a av 191 fullföljande lag. Rätt bra ändå?! https://www.epicisrael.org.il/epicisrael.org.il/originals/Playtika%20Epic%20Israel%20-%20Results%202017(1).pdf

När vi kom till Epic Israel så hämtade vi ut vår nummerlapp och fick förutom nummerlappar, media-ackreditering, lunchkuponger, rabattkuponger osv en ryggsäck med lite smått och gott:
Vattenflaska från GU, pikétröja med Epic Israel-tryck, kaffemugg med Epic-tryck, kylväska från ölsponsorn, öronproppar, tubeless-kit, någon salva eller något sådant, kedjeolja, en jättelätt ryggsäck, shakerflaska, Lezyne adapter till kolsyrepatroner och en vindväst. Mycket fina grejer. När vi kom i mål efter sista etappen så fick vi också en medalj och en cykeltröja från arrangören.

Tröjan vi fick var en sådan som Åsa och Nellie hade på prispallen sista dagen, dom står till höger:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar