Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-09-23

Dags för Västgötaloppet


Hej och god morgon från Ulricehamn!

Här bor vi precis bredvid tävlingsområdet och hör nu musiken från tävlingens ljudanläggning. Linda är tyvärr sjuk och kommer inte att starta idag...

Linda och jag kom hit lite halvsent igår. Jag stack ut och rullade första 10 kilometerna eller så. Blött, skitigt och grått var det. Ingen masterstart och ingen startbacke idag, det kommer att bli en högintensiv start på loppet kan jag nästan lova.

Jag gillar att det är åtta mil och inte det där vanliga 65±5 km. Det kräver åtminstone någon form av tänk för att ta sig runt snabbast möjligt. Det är dimmigt, grått och ca 12 grader idag. Inget pissväder men det regnade igår kväll så det kommer att bli skitigt idag. Starkaste cyklisten kommer att vinna och jag kommer göra ett kanonlopp.

Vi träffade en del cyklister igår, både sådana som vi känner oss några som vi inte känner. Alltid lika skoj. Trevlig middag på hotellet med en hel del snack om Långloppscupens utveckling. Nu börjar det bli dags för frukost här. Dags att förbereda sig för några timmars hårt slit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar