2017-09-08

Brändöskär

Hej och god förmiddag!

Fika- och utcheckningsrast här så jag passar väl på att blogga istället. Vi jobbar på under dagarna och igår eftermiddag/kväll så var vi ut med båten Symfoni till en ö som heter Brändöskär. Brändöskär ligger längst ut i Luleås skärgård och båtresan tog ungefär två och en halv timme dit.
Väl där så kollade vi på lite konst på en klippa, fick en guidning i kapellet och sedan gick vi via fiskestugorna tillbaka till båten. En kort promenad när mörkret la sig. Ändå en trevlig utflykt och kul att få se något annat än hotellet vi varit på sedan minut noll annars.

Jag är ju en sån som gärna ser mig omkring när jag är någonstans så det här med att bo, jobba, äta och leva på ett hotell i några dagar gör ju att jag längtar ut. Så utflykten var väldigt välkommen och dessutom var det en väldigt trevlig båttur. Kanske hinner jag ut och se Luleå lite efter lunchen idag innan vi flyger tillbaka söderut.

Vi åt jättegott på båten och på hemresan så hade vi även viss underhållning. En riktigt trevlig kväll och vi kom tillbaka vid elvatiden på kvällen. Inga problem att somna igår heller...

Vi kämpar på. Jag har i alla fall slutat ta hissen utan går nu i trapporna istället...

Båten vi åkte med och Jonas som stod för det mesta av underhållningen på hemresan. Idag jobbade han i hotellfrukosten. Han var riktigt bra på att sjunga och det är lätt att uppskatta folk som är bra på det dom gör, jag önskar att jag också kunde sjunga...



Plikten kallar, tack för igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar