Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-09-17

Det rullar på

Hej och godkväll!

Uppstigning klockan sju i morse pga Sport Ewa Cup i Sundborn för Filip.
Vi kollade match 1 och 3 av 3.

När Filip var klar med match 1 så åkte vi till Lugnet för att Ebbah skulle tävla i Maxi kids run. Tydligen så hade fler planerat samma sak?!

Löptävling, välfylld presentpåse, medalj, korv och hoppborgar! Ebbah konstaterade efteråt att denna lördagen hade varit jättebra och då var klockan bara 11.

Efter Maxi kids run så tog vi en repa ner på stan för att köpa en present åt en kompis till Ebbah som fyllde år idag. Sen iväg till Sundborn och Sport Ewa Cup igen!

Även Filip tog medalj!


Från fotbollen i Sundborn tillbaka hem för att laga och stoppa i barnen tacos. Sedan vidare till kalaset hos Ebbahs kompis. Frida somnade i bilen så jag passade på att städa cykelrummet när hon ändå sov. Hon vaknade efter 40 minuter så efter det fick jag mycket "hjälp". Hann precis klart med rummet innan jag skulle hämta Ebbah på kalaset. På vägen hem så åkte vi förbi Filips kompis och hämtade upp Filips cykel som stod där.

Kom hem, hängde en maskin tvätt, stoppade i en till och gick upp och städade köket.

Nu sitter jag här. Första gången jag sitter och tar det lugnt bortsett från när jag åt ett par tacos tidigare idag. Nu börjar det bli dags att stoppa i barnen mer mat och sedan närmar det sig läggdags för Frida. Har alltså inte cyklat som ni kanske förstår, men cykelrummet är i alla fall hyfsat städat nu. Skulle väl inte säga att det är fint där nere, men inte totalt kaos i alla fall. Ibland får man vara glad för det lilla!

Så här kan alltså en lördag se ut för mig. Hur har er lördag sett ut?

2 kommentarer:

  1. Trimmat alla buskar på gården, krattat, plockat bort sommarsaker, städat cykelgaraget lite, underhållit barn och lagat mat.. Så inge cykel här heller.

    SvaraRadera
  2. Snabbtränat på morgonen, sen hämta material och byggt tak mellan bod och husvägg för att kunna ha cyklar barnvagnar etc under. Diskat och bloggat hann jag också med..

    SvaraRadera