Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-06-08

Blixtrande cykelåkning

Tjena!

Jag var ju ute och cyklade i vädret igår. Det regnade, blixtrade och åskade en del och jag hade kameran på styret. Bjuder härmed på sju sekunder med blixtrande cykelåkning:

Inte världens bästa klipp eller så, men ni får en liten känsla för hur det var igår i alla fall. Mysigt, spännande och lite läskigt. Vid ett tillfälle när det blixtrade så kändes det så nära att ett par fula ord trillade ur munnen faktiskt...

Idag har jag inte tränat, funderade en del på det igår om hur jag egentligen skulle lägga upp veckans träning inför Lida Loop. Dom sista tre dagarna på veckan var rätt givna, men idag och imorgon var jag lite mer osäker kring. Eftersom klockan nu är 22:15 så blev det en vilodag idag alltså. Därmed väntar träning imorgon kväll i stället.

Det är skolavslutning för mellanbarnen imorgon på eftermiddagen, så jag lär köra något på kvällen för att vrida ur kroppskrället en sista gång innan helgen. Sedan blir det vila på fredag, väckningspass på lördagen och tävling söndag. Låter som en plan det.

Nu ska jag bara hänga lite tvätt och städa köket, sedan blir det nog natt även här. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar