Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-06-21

Ännu en semesterdag lider mot sitt slut

Hej cykelvänner!

Ännu en semesterdag med jobb här hemma är avklarad. Denna dag blev dock inte lika intensiv som gårdagen då jag slet på väldigt många timmar i sträck. Dagen började dock tidigt då Frida vaknade redan klockan sju i morse... Idag har det ju regnat på förmiddagen så då blev det inomhusjobb men nu på eftermiddagen har vädret varit helt fantastiskt. 

Något av det jag gjort idag är att bygga ihop en gungställning som Ronya köpt. Det räckte tydligen inte med att vi har kommunens största gunga, vi behövde också små gungor. 
"Fastnat" ropade Frida från gungan tidigare idag.

Jag fyllde bilen med diverse skräp som skulle till återvinningscentralen, tog med mig Frida och tömde bilen där. Så mycket skräp man kan samla på sig här hemma ändå... När jag var där så var det en kille som gick runt och letade efter saker kring containerna, när han såg ut att ha letat klart så kom han fram och frågade om jag hade någon burk. Skänkte med glädje bort mina två påsar med pantburkar. Kunde se på hans ögon hur glad han blev jag jag slapp stå och panta dom. Win-win.

Nu på kvällen så satt jag och kollade igenom ett nummer av Cyklopedin, läst lite om Isak Strömbergs träningstips och Lars Bleckurs träning. Ronya ville ha ut ett glas vatten och när jag gick ut med det så hörde jag Lars Bleckurs röst och han cyklade förbi huset med några andra. Sammanträffandet!

Fick ett SMS tidigare i kväll också, skönt med vänner som vet vad man behöver. STRAVA-hets är ju precis min melodi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar