2013-05-05

Ringerike GP, Resultat Lidingöloppet MTB, Giro d'Italia +ANNAT

Idag kan ni följa Ringerike GP med bland annat svensklagen Team People 4 You och Falköping CK live via denna länk: http://www.procycling.no/article3620352.ece Först via textuppdateringar och från 15:00 med livestreamade TV-bilder. Heja Norge!
I juniorklassen vann Lucas Eriksson från Falköpings CK:

Resultat från Lidingöloppet MTB idag:
Damklassen:
1. Alexandra Engen
2. Emmy Thelberg
3. Angelica Edvardsson
Alexandra vann ohotad på den lättrullade men intensiva tävlingsbanan.

Herrklassen
1. Matthias Wengelin
2. Emil Lindgren
3. Calle Friberg
Dessa tre herrar gjorde upp i en spurt där alltså Matthias var rappast.

I girot igår så vann ju Mark Cavendish i en spurt där han tvingades runda alla sina spurtarkollegor efter att ha blivit lite stängd på slutet. En stor vurpa i slutet av loppet gjorde att det inte var mer än ett tiotal cyklister längst framme som klarade sig utan att bli hindrade. Se highligts från etappen här:

Idag så körs en 17.4 km kort lagtempoetapp på Ischia. Favoriter till segern är Team Garmin, Team Orica GreenEdge och Team SKY. Fredrik Kessiakoffs lag, Team Astana, kan nog vara med i kampen om en topp-5 och jag hoppas verkligen att dom får till ett bra lagtempo idag. Tobias Ludvigssons Argos-SHIMANO är inget dåligt gäng och dom kan nog slå sig in i topp-10. Eftersom etappen inte är speciellt lång så kommer det ändå inte bli några stora tidsdifferanser, men det är alltid bäst att ha sekunderna på sin sida.
Eurosport sänder från 15:30 och du får se hela kalaset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar