2013-05-10

Den mentala återhämtningen fortsätter

Nio sköna timmar sömn i natt. Hade kunnat sova mer, men jag gick och la mig så sent som klockan elva igår kväll. Dom två senaste nätterna har jag alltså sovit lika mycket som jag brukar sova under fyra nätter. Det måste ju vara bra. Att jag tog i lite för mycket lite för många gånger igår hoppas jag kunna kompensera med denna sömn plus ett ökat intag av godis idag. Imorgon är det race. Stort race. Igår gjorde jag stora förändringar på sittställningen. Sänkte styrstammen så den nu är så långt ner som den kan vara, flyttade fram sadeln och höjde den samtidigt. En mer aggressiv sittställning, helt enkelt. Tyckte att det blev bättre nu. Det kändes som om jag hittat rätt. Dumt att göra det kort inför viktig tävling, men bättre sent än aldrig.

Andreas Arvidsson publicerade igår bilder från en viktig träning, se fler på hans blogg: http://www.andreasarvidsson.se/

Här om dagen körde Ebbah hem ett paket åt mig. Det innehöll en kassett, ett par pedaler och en hink Vitargo. Samt stjärtkräm och godis som jag fick på köpet.
Hemkörning och bonus.

2 kommentarer:

  1. Se till att fullfölja nu så skall jag heja fram dig sista varven efter att jag gått i mål på motionsloppet! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då ska jag ta mig runt för din skull, Tynnis.

      Radera