Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-05-24

MTB-premiär

Hej hej, och god middag på er!

Nu har jag kommit hem efter en kort dag på jobbet. Emily har 12-årspartaj för sina vänner i en lokal, Ronya är där och sköter allt så småbarnen och jag ska sparka lite boll. Har nämligen fått in dom i en fotbollsklubb här i stan och imorgon ska dom vara med där och sparka lite boll för första gången. Bäst att öva lite innan, tänkte jag.

Nåväl. I morse drog jag ju ut på MTB-premiär då jag tog skogscykeln till jobbet. Första halvan av pendlingen hade en hel del skogscykling medans andra halvan bestod av skogsvägar och asfaltsvägar. Måste säga att det gick över förväntan, kunde ligga på ganska bra och klarade en del svårigheter längs vägen. Bland annat en riktigt brant och stenig backe. Klarade den inte första gången, men gick tillbaka och provade igen. Klarade den inte då heller, men på tredje försöket så fixade jag den. Tur det, annars hade jag väl inte jobbat alls idag utan stått där hela dagen. Nu är det givetvis jättelätt att tycka det gick bra när jag cyklade ensam och inte hade någon att jämföra mig med. Men farten upplevdes som ganska hög och ansträngingen under kontroll.
Bild 1: Längs gröna leden, mellan Stångtjärn och Falun
Bild 2: Grusväg från Kårarvet i nordvästlig riktning
Bild 3: Trasig bro på väg mot Dammen från Kårarvsvägen
Bild 4: Bianchi Methanol 29 SL med sjön Vällan i bakgrunden
Bild 5: Fint väderskydd vid Kapellgrund, stigen därifrån till Olsbacka är kanske inget jag rekommenderar då den var igenväxt och rätt knepig. Men fortsätter man istället mot Aspeboda/Gunnarsbo så är den fortsatt fin.
Bild 6: Jag hade bråttom hem från jobbet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar