2013-05-19

Anmäld till Långa Lugnet 2013


Nu på tisdag (21/5) är sista anmälningsdag till Nya Långa Lugnet. Jag har precis anmält mig, har Du?

Jag har fortfarande inte kört ett enda pass på MTB-cykeln i år. Även förra året var ju fokus på landsväg så jag har nog tappat mer teknik i skogen än jag vill tro. Får sticka ut och köra några pass under dom två veckorna som är kvar helt enkelt. Även om jag kör detta lopp för att det är kul, utan resultatmål eller yttre press så vill jag givetvis göra ett så bra resultat som möjligt. Svårt att sia kring vilken placering jag får eller hur långt efter vinnaren jag blir. Men jag ska göra mitt bästa för varje placering, det kan jag lova. Det är alltid lika kul att köra långlopp och att det är med i Långloppscupen ger givetvis lite extra krydda och borgar för bästa möjliga motstånd.

Jag kommer till start på den här raketen. En Bianchi Methanol 29 SL med full XTR-grupp. Plockades ut i maj förra året, har använt sparsamt och är till salu. Den kostade 65.000:- och jag vill ha 30.000:-. En fin chans för dig som ha det allra bästa till ett vettigt pris.

5 kommentarer:

 1. Den där raketen är så snygg!!
  Roligt att du ska köra:-) du som har banan inpå knuten, hur är den? Mkt stig eller relativt lättåkt för nån som gör sig bättre på snabba vägar/grus/traktorstigar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag inte kört MTB i år så vet jag inte heller hur banan ser ut. Men om jag förstått det hela rätt så är förstaslingan nästan bara grusväg för att sedan övergå mer i vanlig MTB-cykling.

   Radera
 2. Den där har du väl ändå inte gett 65 papp för :)? Du lär ju vara sponsrad de luxe

  SvaraRadera